Soğuk Sıkım Zeytinyağı Soğuk sıkım metodunda zeytinyağı üretim aşamasında kullanılan suyun sıcaklığı 27 C’yi geçmemektedir. Böylece faydalı vitamin ve mineralleri ölmemiş, daha az miktarda fakat kaliteli bir zeytinyağı üretilmiş olur. Natürel Sızma Zeytinyağı Herhangi bir kimyasal işleme maruz kalmadan, zeytinin yalnızca mekanik olarak işlenmesi ile elde edilmiş üstün kalitede zeytinyağıdır. Oleik asit cinsinden asit oranı % 0,5 i geçmeyen zeytinyağları Natürel Sızma zeytinyağı olarak adlandırılmaktadır. Ayrıca Natürel sızma zeytin yağlarındaki kalite sınıflandırılması üretim metoduna (taş baskı, soğuk sıkım), zeytinin hasat zamanına (erken hasat) göre sınıflandırılmaktadır. Asit Oranı 0,5 den azdır.
115 Öğeler
Yorumlar (0)
Henüz kullanıcı değerlendirmesi yok.
İnceleme değerlendirmeniz gönderilemiyor
Yorumu bildir
Bu yorumu rapor etmek istediğinizden emin misiniz?
Rapor gönderildi
Raporunuz gönderildi ve bir yetkili tarafından değerlendirilecek.
Raporunuz gönderilemiyor
Kendi değerlendirmenizi yazın
İnceleme gönderildi
Yorumunuz eklendi ve bir yönetici tarafından onaylandıktan sonra görünür olacaktır.